Bli med på fantastiske opplevelser Fra en halvmeter over havflaten, opplever du natur og elementer på en ny og spennende måte. En tur med oss kan være et spennende event, sommerfest, en frisk start på dagen med kurs / konferanse, eller starten på et uforglemmelig utdrikningslag.

Sogndalstrand Havrafting & Friluft

Sogndalstrand Havrafting & Friluft arrangerer opplevelsesturer på havet og ute i naturen. Vi tilbyr havrafting på strekningen Sirevåg – Kvinesdal. Våre kunder skal vite at de kan få en trygg, men fartsfylt og innholdsrik opplevelse på storhavet. Båt og motorer er noe av det beste som er å få tak i, både med tanke på opplevelse og sikkerhet.

 

I tillegg til dette arrangerer vi også friluftsutflukter, havpadling og fisketurer i både sjø- og ferskvann. Disse aktivitetene vil bli arrangert på forskjellige steder i Sokndal og kan kombineres med havrafting. Alle av våre kunder har personskade forsikring. Vi arrangerer turer hele året.

Friluftsturer

Vi arrangerer utflukter på forskjellige steder alt etter hvor lang tur dere ønsker. Alle turene foregår på oppmerkede stier slik at det skal være mulig for de fleste å delta. Varighet: ca. 1,5 - 4 timer.

Natursti

Dette er en konkurranse der dere får testet både ferdighet og kunnskap. Vi deler dere inn i mindre grupper som skal konkurere mot hverandre. Dere vil få utdelt et kart med en oppmerket sti hvor dere skal lokalisere poster og løse oppgaver. Turen består av både praktiske og teoretiske oppgaver. Vinnerlaget vil selvsagt bli premiert. Varighet: ca. 2-3 timer.

Turer

Skulle dere ha andre ønsker enn de faste turene, skreddersys ett opplegg etter eget ønske. Ta kontakt, så planlegger vi en opplevelse tur sammen ute i naturen.

Skalldyr

Skalldyrsafari

Vi drar ut på havet og ser hva som skjuler seg i dypet. På sommeren er vi på jakt etter krabbe, høsten er det hummeren som er høydepunktet. Sammen med kokk tilbereder vi et utsøkt skalldyrmåltid på Lille Presteskjær fyr, eller hos Nesvåg båt & Motormuseum.

Safari

Skjærgårdsafari

Denne turen er for de som ønsker seg en litt roligere tur på havet. Vi tar rundturer i skjærgården og besøker lokale husmannsplasser og ser på dyrelivet i skjærgården. Ikke så rent sjeldent treffer vi på både Niser, Havert, Steinkobbe og Havørn. Varighet: 1-2 timer

Sjøsprøyt

Havrafting

Hvis du er på jakt etter fart, luftige svev og sjøsprøyt i ansiktet er dette turen for deg. Her får du virkelig oppleve utfordringene havet har å by på. En fartsfylt og innholdsrik opplevelse på storhavet. Varighet: 1-2 timer.

Krigen

2. verdenskrig

På denne turen vil vi kjøre til steder som Rekefjord, Børilsvågen, Vatland, Stapnes, Jøssingfjord og Televåg. Her vil vi kort fortelle om hendelser fra 2.verdenskrig som hadde stor betydning for Norges innlemmelse i krigen. Varighet: ca. 2 timer.

Fyren

Eigerøy rundt

Her vil turen gå ut Søra Sundet, innom Skadberg før vi tar en liten kaffetår ved Eigerøy fyr. Dette var landets første tårn bygget i støpejern. Det er også ett av Europas sterkeste fyr, og har gitt sjøfarende sikker landkjenning siden 1854.

Sommerfest

Rundtur Hidra

Turen går via Eidekanalen og til Rasvåg. En lokal guide tar oss med på en kort vandring og forteller litt om livet i gamle dager. Vi legger også turen innom Museet Fedrenes Minne. Med skjerpet appetitt setter vi kursen mot Sogndalstrand Kulturhotell for et fantastisk måltid. Varighet: ca. 2-3 timer.

Priser

Havrafting første time: kr. 6800,- påfølgende timer: kr. 6000,- inkl. mva.

 

Ta kontakt med oss og fortell om deres ønsker, så finner vi sammen en løsning som passer for dere.

 

Vi kan tilby enkel bevertning på en av holmene ute i havgapet, eller et bedre måltid i Sokndal på Sogndalstrand kulturhotell og Presteskjær fyr, samt Grand Hotell i Egersund. I Flekkefjord vil vi anbefale å legge turen til koselige Maritim hotell for en bedre middag.

Kontakt oss

Sogndalstrand Havrafting

Sandvikveien 1
4380 Hauge i Dalene

Tlf: 91 57 06 72

E-post: post@sogndalstrand-havrafting.no

    TELL ME MORE

    Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

    156-677-124-442-2887
    info@wordpress.com
    184 Main Collins Street Victoria 8007
    Follow Us: