Aktiviteter

Kanopadling

Her tar vi dere med på en spennende tur på ett av ferskvannene i Sokndal. Vi velger område etter hvor lang tur dere ønsker. Dette er en glimrende annledning til å ta med lavvoen for en overnatting ute i naturen. Vi tar med oss litt fiskeutstyr for å sikre oss fersk bålstekt ørret. Varighet: minimum 3 timer.

Kajakkpadling

Vi har kjempemuligheter i vårt nærområde til å padle i både elv og hav. Hva med en tur ut i skjærgården for å komme i kontakt med sel som gjester vårt farvann med jevne mellomrom? Det er en spennende og uforglemmelig opplevelse!  Varighet: minimum 3 timer.

Friluftsturer

Vi arrangerer utflukter på forskjellige steder alt etter hvor lang tur dere ønsker. Alle turene foregår på oppmerkede stier slik at det skal være mulig for de fleste å delta.
Varighet: ca. 1,5 - 4 timer.

Natursti

Dette er en konkurranse der dere får testet både ferdighet og kunnskap. Vi deler dere inn i mindre grupper som skal konkurere mot hverandre. Dere vil få utdelt et kart med en oppmerket sti hvor dere skal lokalisere poster og løse oppgaver. Turen består av både praktiske og teoretiske oppgaver.  Vinnerlaget vil selvsagt bli premiert.    Varighet: ca.2 -3 timer.

 
Sogndalstrand værvarsel fra yr.no
Vi arrangerer forskjellige typer friluftsaktiviteter. Her kan du lese mer om de ulike aktivitetene.

Les mer

Her kan du se div. bilder og filmer fra turene våre.

Les mer

Flyer.pdf

Utviklet av D-SIGN