Båtturer

Skalldyrsafari

Vi drar ut på havet og ser hva som skjuler seg i dypet. På sommeren er vi på jakt etter krabbe, høsten er det hummeren som er høydepunktet. Sammen med  kokk tilbereder vi et utsøkt skalldyrmåltid på Lille Presteskjær fyr, eller hos Nesvåg båt & Motormuseum. Hvis en ønsker overnatting utenom det vanlige Kan vi arrangere overnatting på begge disse stedene.

Skjærgårdsafari

Denne turen er for de som ønsker seg en litt roligere tur på havet. Vi tar rundturer i skjærgården og besøker lokale husmannsplasser og ser på dyrelivet i skjærgården. Ikke så rent sjeldent treffer vi på både Niser, Havert, Steinkobbe og Havørn.  Varighet: 1-2 timer

Havrafting

 

Hvis du er på jakt etter fart, luftige svev og sjøsprøyt i ansiktet er dette turen for deg.  Her får du virkelig oppleve utfordringene havet har å by på.  Varighet: 1-2 timer.

 

2.Verdenskrig

På denne turen vil vi kjøre til steder som Rekefjord, Børilsvågen, Vatland, Stapnes, Jøssingfjord og Televåg. Her vil vi kort fortelle om hendelser fra 2.verdenskrig som hadde stor betydning for Norges innlemmelse i krigen. Varighet: ca. 2 timer.

Rundtur Hidra

Denne turen kan starte i fra både Flekkefjord og Sogndalstrand. Turen går via Eidekanalen og til  Rasvåg. En lokal guide tar oss med på en kort vandring og forteller litt om livet i gamle dager. Vi legger også turen innom Museet Fedrenes Minne.  Med skjerpet appetitt setter vi kursen mot Sogndalstrand Kulturhotell for et fantastisk måltid. Varighet: ca. 2-3 timer.

Eigerøy rundt

Her vil turen gå ut Søra Sundet, innom Skadberg før vi tar en liten kaffetår ved Eigerøy fyr. Dette var landets første tårn bygget i støpejern.  Det er også ett av Europas sterkeste  fyr, og har gitt sjøfarende sikker landkjenning siden 1854.

 

Skulle dere ha andre ønsker enn de faste turene nevnt ovenfor, skreddersys ett opplegg etter eget ønske. Ta kontakt, så planlegger vi en opplevelse tur sammen ute i naturen.

 
Sogndalstrand værvarsel fra yr.no
Vi arrangerer forskjellige typer friluftsaktiviteter. Her kan du lese mer om de ulike aktivitetene.

Les mer

Her kan du se div. bilder og filmer fra turene våre.

Les mer

Flyer.pdf

Utviklet av D-SIGN