Image Alt

HMS

Havrafting vil alltid være forbundet med en viss grad av risiko. Vi vil alltid vurdere forholdene før turene, og det er heller ingen skam å snu under turen. Sikkerheten til våre deltakere står i høysetet for oss. Vi legger opp ambisjonsnivået etter kundens ønsker.

 

Vi har godkjente flytedresser, redningsvester, hansker, luer og briller tilgjengelige for alle deltakerne . Vi anbefaler å ta med  egen lue samt stødig fottøy. Det er god anledning for alle til å holde seg fast og skulle noen føle at det blir litt skummelt er det bare å gi beskjed, så tar vi hensyn til det. Båten er særdeles sjødyktig og er beregnet for bruk under svært tøffe forhold. Båtførerne våre har lang erfaring med hurtigbåter og er oppvokst ved sjøen og  kjenner farvannet særdeles godt.

 

Båtførerne våre har maritim utdannelse og nødvendige sertifikater for å kjøre denne båttypen.

 

Båten er utstyrt med kartplotter, autopilot, ekkolodd, GPS, VHF, GSM, redningsline, førstehjelpsutstyr, brannslokningsapparat og nødraketter/bluss.

 

I tillegg til dette har vi innstallert CoastKey trådløs nødstopp i båten. Den virker slik at skulle båtføreren falle over bord vil motorene stanse umiddelbart. Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke tillatt å nyte alkohol før eller under våre aktiviteter. Alle våre passasjerer er forsikret.

 

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: